En enklere hverdag

Den lekre og romslige felles loungen er navet i Comfort-konseptet, som beriker og behageliggjør boopplevelsen i Ullern Hage. Comfort-konseptet er et servicetilbud til beboerne hvor tanken er å gjøre hverdagen enklere og mer behagelig. Du får muligheten til å benytte deg av loungen med gasspeis, møterom og spisestue med kjøkken. I tillegg kommer treningsrom, skistall med smørebenk og takterrasse. Alt stilfullt innredet og fullt utstyrt.

Comfort-senteret er bemannet et par timer alle hverdager.Vertskapet vil sørge for daglig tilsyn, ta imot et utvalg av dagens aviser, sette frem kaffe, te og kaker. I tillegg vil du kunne få hjelp til bestilling av tjenester fra eksterne leverandører som catering og hjelp ved selskaper, renhold av leiligheten din, rensing av tøy, skjorteservice eller annen praktisk hjelp.

Meld interesse

Bor du i Ullern Hage, trenger du ikke dra på hotell eller skaffe deg gullkort hos et flyselskap for å få oppleve den gode lounge-følelsen. Loungen her er for alle i huset, og vil være både en møteplass og et sted å slappe av.

Kjøkken og spisestue

Spisestuen er allsidig og praktisk innredet, og den kan reserveres dersom du skal ha stort selskap eller sammenkomster med naboene. Her vil det være mulig å dekke på til over 30 personer.

Kjøkkenet leveres med nødvendig utstyr og dekketøy. Beboerne er velkommen til å benytte kjøkkenet for catering og annen tilberedning av mat i forbindelse med private selskaper og arrangementer.

Treningsrom

Treningsrommet er innredet og utstyrt med tanke på treningsøkter som vil muntre opp både deg og samvittigheten din.

Her vil det komme to tredemøller, ribbevegg, en ergometersykkel og en spinningsykkel, en stepwalker, treningsmatter, enkle vekter og en romaskin.

Hodet i himmelen, bena på jorden

I Ullern Hage kan du nyte livet, både høyt oppe og på bakkeplan. På takterrassen har du hodet i himmelen, utsikt over store deler av Oslo, mens hagen og markterrassene utenfor loungen og spisestuen gir deg den gode hagefølelsen, med lukten av gress og blomster.

Frister det med middag eller frokost på taket? Den felles takterrassen blir godt møblert, slik at du kan spise eller ta en kopp kaffe i solen. Trives du bedre på bakken, er markterrassene stedet.

Garasje og Boder

Det vil være mulig å kjøpe parkeringsplass i garasjen, og alle plassene kommer med lader for el-bil. Et moderne automatisk parkeringsanlegg fra Otto Wöhr GmbH er utviklet i samarbeid med Metrisk AS. Dette systemet vil ha lademulighet for el-bil på alle plassene og ikke minst brukervennlig fjernbetjening via brikke eller app på mobil.

Garasjen er lys og innbydende med store glassdører til parkeringsanlegget. I garasjen etableres felles vaskeplass for biler med varmt og kaldt vann og støvsuger.

Se video av parkeringssystemet