Sentralt og grønt

Ullern Hage ligger sentralt og solrikt til i Ullernåsen, med vidt utsyn. Det er bare 3 minutters gange til Ullernåsen T-banestasjon, og 7 minutter til bussen. Veien er kort både til Oslo sentrum, Nordmarka og områdets hyggelige handelssentrum CC Vest på Lilleaker. I nærområdet til Ullern Hage ligger blant annet Ullern Kirke, Radiumhospitalet, flere barnehager, Bjørnsletta skole og Ullern videregående skole.

Ullernåsen har mye å by på, og nærheten til både sentrum, Nordmarka og sjøen gjør området til et attraktivt sted å bo.

Ullern bydel

Ullern byr på fantastiske muligheter for turer og opplevelser, sommer som vinter. Nærområdet preges av frodige hager og hyggelige villaveier. Fra Ullern Hage kan du utforske Mærradalen, som tar deg til Bogstad og Nordmarka, eller følge Lysakerelven til fjorden. Det er også kort vei til Vigelandsparken, som Ullern deler med sin nabobydel Frogner.

CC Vest er stedets populære handlesenter. Senteret er møteplassen i lokalmiljøet, og har mer enn 100 butikker som dekker de fleste behov. Også Skøyen og Røa er spennende handelsområder. Aller nærmest ligger Silurveien 2 med treningssenter, legesenter og kaffebar.